El taller ja és obert

Passeu i comencem.

Un taller és un banc de proves, un espai on es construeixen objectes, un lloc on s’experimenta. És per tant, un indret molt vinculat a la realitat, a allò que és tangible, on la teoria i la pràctica es troben i es recolzen o es descarten mútuament.

Aquest taller és 2.0 no només perquè vulgui parlar de la segona generació d’Internet i dels seus usos en educació. Vol ser 2.0 també en la seva manera de funcionar, amb col·laboracions externes, comentaris, crítiques, entrevistes, idees “prestades”, presència de i a les xarxes socials…

El taller 2.0 neix com una eina més per ajudar a concretar la forma com les TIC poden contribuir a la innovació educativa. Perquè les teories sobre l’aprenentatge es contrastin amb l’experiència i aquesta les modifiqui, perquè es puguin aplicar en noves experiències, que les modifiquin i…

Neix també amb l’esperit de la divulgació científica. Amb la intenció d’oferir continguts accessibles a tots els públics, però que les persones més expertes i experimentades també hi puguin trobar una notícia, un enfocament o una opinió que els resulti interessant.

Així que endavant, ja podeu passar a la zona del taller que més us interessi. Agafeu les vostres millors eines i comencem. Perquè el taller 2.0 ja és obert.

Les zones del taller
El tallerista
Gràcies, gràcies, gràcies…

Banda sonora

1 Comments

  1. Pingback: “Taller 2.0″ 2.0 | El taller 2.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *