Què significa educar?

Amb aquest títol, l’associació Informa’t! organitza una conferència sobre noves estratègies pedagògiques i l’aplicació de les TIC en educació.

Tinc la sort de participar-hi, conjuntament amb Begoña Roman, professora de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona. La conferència serà el proper dijous 3 de maig, a les 19:30 h, al Cercle de Gràcia. També es podrà seguir a Twitter, mitjançant el hashtag #EducaciónHoy.

A continuació, us deixo la descripció de l’acte, que han elaborat les persones organitzadores. Més endavant, pujaré el contingut de la meva intervenció.

L’educació, més enllà de les xifres i les retallades, és un dels pilars bàsics de tota societat democràtica. Des d’Informa’t ens preguntem què significa educar i quines són les noves estratègies pedagògiques amb les que avui comptem. Hem convidat a Begoña Roman i Sandro Maccarrone per a què reflexionin sobre quin tipus de valors inspiren el nostre model educatiu, qui són els responsables de transmetre’ls, com haurien de fer-ho i quin paper juguen en aquest procés les noves tecnologies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *