CITA amb els aprenentatges invisibles

Els propers dies 2, 3 i 4 de juliol, docents de tot l’estat es reuniran a Peñaranda de Bracamonte per formar-se sobre aprenentatges invisibles. El Centro Internacional de Tecnologías Avanzadas (CITA) organitza el congrés E-duca, que enguany es dedicarà a aquest enfocament pedagògic.

La trobada tindrà un caràcter eminentment pràctic, amb molt protagonisme d’uns tallers, que tenen un aspecte molt atractiu. Malauradament, no hi podré ser, perquè precisament durant aquells dies estaré realitzant una formació a la Fundació Trams.

Tot i això, he tingut l’oportunitat d’aportar-hi el meu granet de sorra, en el butlletí del CITA, que s’ha editat per a l’ocasió. El meu article pretèn repassar tant els aprenentatges que es deriven de l’ús informal de les TIC, com els coneixements tàcits que cal desenvolupar per treure profit dels recursos digitals. Tot plegat, des d’una perspectiva més aviat pràctica. Vosaltres mateixos podreu jutjar si me n’he sortit.

Ventajas de los aprendizajes invisibles para el alumnado

Vull subratllar també, que ha estat un plaer poder acompanyar en aquest butlletí un altre article de Juan Domingo Farnós, en què defensa la necessitat d’un canvi de paradigma educatiu per tal de poder aprofitar plenament el potencial dels aprenentatges invisibles.

La educación invisible, …la disrupción de los aprendizajes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *