Conversant amb José Luis Castillo i Pilar Soro

Un dia escrius un article llarg per recopilar la teva intervenció en una conferència sobre l’educació al segle XXI. José Luis Castillo, professor Almeriense que viu al dia, deixa un comentari extens i ple de bones idees. Li dónes les gràcies per Twitter, feu broma a mitges sobre la possibilitat d’escriure un article a quatre mans i, de seguida, us intercepta Pilar Soro. Us proposa gravar-vos parlant sobre educació i dues setmanes i uns quants mails després, ja hi ha un podcast titulat “¿Qué significa educar en el siglo XXI?” a Radio Aula.

1 Comments

  1. José Luis Castillo (@jlcastilloch)

    Me encanta lo bien que has contado la génesis… Es que la gente piensa que esto de colaborar es más complejo. Y no, no…

    Ha sido un placer y espero que haya más. Demostrando que la red son capas de colaboración, donde cada herramienta tiene su momento. Twitter para encontrarse, los blog para reflexionar, los podcast para ampliar y ser más cercanos…

    🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *