“Taller 2.0” 2.0

No es tracta d’una nova generació d’Internet, no té res a veure amb el web semàntic ni cap sofisticació similar. Simplement he “remodelat” aquest blog.

Des que vaig començar a escriure’l, han canviat unes quantes coses i per això m’ha semblat oportú reestructurar-ne els continguts i actualitzar-ne l’aspecte.

Els canvis fonamentals són dos.

En primer lloc, he afegit una secció específica per recollir els resums i materials de tots els cursos que realitzo com a formador TIC. És una mena de portfoli, en el qual poso a disposició de tothom els materials que he anat elaborant i que estaven dispersos en diferents punts de la xarxa.

En segon lloc, pel que fa estrictament al blog, n’he simplificat les seccions i les he ajustat a allò sobre el que realment escric. Així, ara hi trobareu tres apartats molt clars: un d’experiències d’aula, un altre amb reflexió educativa i un tercer no tan vinculat a l’educació formal, sobre usos professionals de les TIC.

Crec que d’aquesta manera, queda reflectida la meva actual doble indentitat: profe de secundària, de dia, formador TIC, de nit 😉

Com sempre, serà un plaer conèixer la vostra opinió.

 

1 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *