Crea presentacions originals i animades amb Prezi

Hi ha qui creu que mareja l’audiència i que simplement es tracta de l’última moda passatgera. En la meva opinió, Prezi és alguna cosa més. Es tracta d’una aplicació per crear presentacions que supera l’estructura lineal de les diapositives i ens permet representar visualment el nostre esquema mental. I no només això, sinó que a més, ens permet recórrer aquest esquema, anar-lo descobrint al ritme que nosaltres marquem.

Dins de la sucosa oferta del Cibernàrium de Barcelona Activa, també hi ha un curs de Prezi. Habitualment, se n’encarrega la Mònica Ramoneda, però durant uns mesos vaig haver de substituir-la. El curs estava completament estructurat i comptava amb un tutorial on s’analitzava Prezi a fons, que, en la meva opinió, era dels millors que es podien trobar en aquells moments a la xarxa.

Resulta que durant la meva substitució, l’equip de Prezi va iniciar un procés de redisseny complet de l’aplicació, que s’ha prolongat durant diversos mesos. En conseqüència, la Mònica i jo, vam decidir elaborar un nou tutorial actualitzat.

Prezi al dia

Fitxa del curs

Durada: 3 h (1 sessió)
Periodicitat: cada mes (ara, a càrrec de la Mònica Ramoneda)
Lloc: Cibernàrium de Barcelona Activa


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *