Experiències docents en l’entorn 2.0

Internet és una caixa de resonància del que passa al “món real”, però de vegades, hi ha projectes que neixen directament a la xarxa. Aquest és el cas d’aquesta participació en el curs d’estiu Usos adolescents de les xarxes socials, organitzat per Sobrepantalles.net, iniciativa de l’Ajuntament de Granollers.

Un dels seus impulsors és en Jordi Bernabeu, psicòleg i educador que prèviament ja havia participat en la plataforma Sobredrogues.net. El Jordi i jo ens seguíem a Twitter i gràcies a això, es va posar en contacte amb mi per proposar-me la col·laboració.

El curs formava part de l’escola d’estiu del Casal del mestre de Granollers i abordava la relació entre xarxes socials i adolescents des de diferents angles. Teniu a disposició un extens resum del curs.

A mi, em van demanar que donés una visió pràctica des del punt de vista docent. Així que vaig preparar una xerrada amb dos objectius principals: mostrar moltes i diverses experiències docents en entorns 2.0 i reflexionar sobre on es troba realment el valor afegit de l’ús educatiu de xarxes socials.

Presentació de la xerrada

Fitxa del curs

Durada: 2 h
Periodicitat: edició única
Lloc: IES Celestí Bellera (Granollers)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *