Un recorregut per la web 2.0

Des del servei de formació de la Universitat Autònoma de Barcelona van contactar amb la Mònica Ramoneda perquè oferís un curs de formació sobre aplicacions Cloud Computing al Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la universitat.

L’èxit de la convocatòria va ser tal que es va triplicar l’oferta de places i la Mònica va necessitar reforços. Així que ens va proposar, a l’Alba Ortiz i a mi, que ens encarreguèssim dels altres dos grups.

El curs consisteix en un extens (i intens) recorregut per la Web 2.0 a través d’aplicacions per a totes les fases d’un projecte professional. Des d’eines per a la recopilació d’informació i pluja d’idees inicial, fins a aplicacions per  treballar en xarxa; passant per eines per a l’organització personal, eines per  gestionar la informació i plataformes per oferir els nostres continguts a la comunitat virtual.

Es tracta d’un curs absolutament pràctic. Tots els punts del programa es tracten a partir de l’experiència pràctica i els/les participants tenen la possibilitat d’entrar i crear-se un usuari a totes i cadascuna de les aplicacions que s’ensenyen.

Fitxa del curs

Durada: 15 h (5 sessions)
Periodicitat: variable
Lloc: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *